Noticias Castellón
jueves, 30 de noviembre de 2023 | Última actualización: 11:31

Nules espera renovar amb gent jove la Comissió de Festes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament de Nules vol renovar la Comissió de Festes per a promoure la participació dels més joves, principalment. De manera que, la intenció de la regidoria de Festes és que la Comissió de Festes es converteixca en un òrgan participatiu i actiu, des d’on s’organitzen els diferents actes festius.

Per tant, es fa també una crida a les penyes per a que s’involucren en l’organització dels diferents festejos locals amb la seua participació en la Comissió de Festes.

En aquest sentit, s’ha obert un termini de 15 dies per a que totes aquelles persones, penyes, o associacions interessades en formar part de la Comissió de Festes ho comuniquen al consistori, be contactant amb la regidoria de Festes o per escrit pel registre d’entrada.

Davant açò, la regidora de Festes, Blanca Silvestre, comenta que “per a que les festes siguen del gust dels diferents sectors de la població, i per tant participatives cal comptar amb l’opinió d’una representació important de la ciutadania, així doncs pensem que la implicació de les penyes en la Comissió de Festes serà molt positiva per a la festa”.

Per altra banda, en breu començarà en les xarxes socials de l’ajuntament un altre procés participatiu també enfocat a la millora de les festes patronals, de fet una de les propostes que es plantejarà és el canvi d’horari de la cridà de festes.