Noticias Castellón
martes, 04 de octubre del 2022 | Última actualización: 22:19

Alumnes de primària dels CEIP Cervantes i Lope de Vega guanyen els premis d'Educació Viària de Nules

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 29 segundos

Noticias Relacionadas

L'alcalde David Garcia i l'oficial Ernesto Hurtado han lliurat els guardons al estudiants dels centres educatius

Castellón Información

Un any més els escolars de la població de Nules han participat d’un curs  d’Educació Viària amb el qual es pretén ensenyar i conscienciar als més menuts sobre diferents conductes relacionades amb el trànsit. De fet, el curs compta amb un test final en el que els alumnes de quart i sext de primària mostren els coneixements adquirits, de manera que els guanyadors d’aquesta edició han sigut els alumnes de quart de primària del CEIP Cervantes i els alumnes de sext de primària del CEIP Lope de Vega. Als quals s’ha fet entrega por part de l’alcalde de Nules i regidor de Seguritat i Policia Local, David García, i del professor del curs, l’oficial de la Policia Local, Ernesto Hurtado, del corresponent premi.

Nules, Premis Educació Viaria

“El contingut de las classes s’adapta a l’edat dels alumnes participants en el curs tant en la teoria com en les diferents activitats i suport audiovisual, no obstant a mesura que els alumnes van creixent el contingut es va ampliant també la dificultat del mateix però del que es tracta és d’interactuar amb ells mesclant contingut teòric amb cançons vídeos o jocs per a fer que les classes siguen amenes i facilitar l’aprenentatge”, explica l’alcalde de Nules i regidor de Seguritat i Policia Local, David García.

En concret, el curs s’ha impartit als alumnes de quart i sext de primària dels col·legis CEIP Cervantes, CEIP Jaume I, CEIP Pedro Álcazar, CEIP Lope de Vega, CEIP Pío XII i del Col·legi La Consolació.