Martes, 20 de octubre, 2020  |  
Nules commemora el ‘Dia sense cotxe’ amb la gratuïtat del bus urbà dilluns i dimarts d’aquesta setmana Nules commemora el ‘Dia sense cotxe’ amb la gratuïtat del bus urbà dilluns i dimarts d’aquesta setmana

- 20 septiembre, 2020 -

L’ajuntament s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra del 16 al 22 de setembre Nules commemora el ‘Dia sense cotxe’ amb la gratuïtat del bus urbà dilluns i dimarts d’aquesta setmana

L’ajuntament s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra del 16 al 22 de setembre

Castellón Información

Dilluns i dimarts d’aquesta setmana el servei de transport urbà de Nules serà gratuït, de manera que amb aquesta iniciativa l’ajuntament commemora el ‘Dia sense cotxe’ que se celebra el 21 de setembre.

Aquesta jornada s’emmarca en la Setmana Europea de la Mobilitat que té lloc els dies del 16 al 22 de setembre baix el lema ‘Per una mobilitat sense emissions’ a la que enguany s’ha adherit l’Ajuntament de Nules.

Davant açò, la regidora de Transport, M. José Esteban, assenyala que “volem conscienciar a la ciutadania sobre els avantatges i els beneficis, tant per a la salut pública com per al medi ambient, que comporta l’ús del transport públic. Ens adherim a aquesta campanya precisament per a posar en valor aquells tipus de transport més sostenibles i saludables i que són una alternativa al cotxe”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *