Noticias Castellón
miércoles, 04 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:17

Nules destina 60.000 euros per repartir entre les entitats esportives i esportistes d’èlit

Tiempo de Lectura: 59 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament de Nules convoca, per segon any consecutiu, les subvencions per concurrència competitiva a entitats esportives locals i a esportistes d’elit del municipi.

En aquest sentit, el muntant total que el consistori destina a les entitats esportives és de 60.000 euros, i als esportistes que participen en competicions oficials d’esports reconeguts pel Consell Superior d’Esports, tant a nivell individual com col·lectiu, un total de 6.000 euros.

Per tant, totes aquelles associacions, clubs, o entitats esportives i persones interessades a sol·licitar aquestes ajudes poden presentar la instància i documentació corresponen al registre d’entrada de l’Ajuntament de Nules fins al pròxim divendres 30 de juny.

Davant açò, des de la regidoria d’Esports, Gabriel Torres, assenyala que “un any més hem habilitat una línia d’ajudes amb l’objectiu de donar suport a les entitats esportives de la nostra població, i també volem facilitar tant la pràctica esportiva com la millora del rendiment dels esportistes locals”.

Amb tot, les bases reguladores d’aquestes subvencions es poden consultar a la seu electrònica del consistori o al web de l’Ajuntament de Nules www.nules.org.