Noticias Castellón
domingo, 25 de febrero de 2024 | Última actualización: 09:03

Les actuacions de Costes a les platges de Nules estaran finalitzades al mes de febrer

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

El litoral del municipi ha canviat totalment d’imatge amb aquests treballs

El Servei Provincial de Costes preveu finalitzar les actuacions de regeneració i ampliació de les platges de Nules al mes de febrer, de fet aquests treballs  s’estan portant a terme des de finals de l’estiu quan van acabar les obres de  construcció dels espigons.

Així doncs, aquest projecte contempla l’aportació d’un total de 90.000 metres cúbics de material, que es tradueix en una dotació mitjana diària de 1.300 metres cúbics de material. Així mateix, s’ha creat un cordó dunar amb plantació de vegetació, a més es vol que el material acumulat dipositat puga ser arrastrat de manera natural per la mar quan es registre algun temporal per a ampliar així també la zona de platja.

Precisament hui, la regidora de Platges de l’Ajuntament de Nules, M. José Esteban, ha visitat les platges per a conèixer de primera mà les actuacions que s’estan portant a terme, i ha pogut així recórrer la zona juntament amb el cap de l’obra de Costes, Javier Pallarés.

Al respecte, l’edil explica que “es tracta d’unes actuacions molt importants per al nostre municipi i que permetran no sols regenerar i ampliar les nostres platges també ens facilitaran la protecció de les casetes de primera línia de platja, donat que l’aportació d’aquest material allunya la mar dels habitatges”.

Amb tot, Esteban assenyala que la imatge del litoral de Nules ha canviat per complet amb aquestes actuacions i que seguiran reivindicant la regeneració de les zones pendents com ara la platja de l’Alcúdia, la zona nord de la platja Bovalar, la zona sud de la platja de les Marines i la platja Rajadell “per a que la regeneració siga integral en totes les nostres platges”.