Viernes, 29 de mayo, 2020  |  
Nules convoca un concurs entre la ciutadania per a promoure l’entreteniment durant l’Estat d’Alarma    Nules convoca un concurs entre la ciutadania per a promoure l’entreteniment durant l’Estat d’Alarma   

- 22 marzo, 2020 -

Amb aquesta iniciativa també es vol ajudar a dinamitzar el comerç local quan finalitze l’alarma sanitària pel Covid-19 Nules convoca un concurs entre la ciutadania per a promoure l’entreteniment durant l’Estat d’Alarma   

Amb aquesta iniciativa també es vol ajudar a dinamitzar el comerç local quan finalitze l’alarma sanitària pel Covid-19

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules convoca un concurs entre la ciutadania per a promoure l’entreteniment i incentivar la realització d’activitats des de casa mentre estiga en vigor l’Estat d’Alerta. 

Així doncs, les persones participants en el concurs #NulesEsQuedaACasa podran pujar imatges i vídeos de diversa temàtica com ara receptes de cuina tradicional, jocs interactius i tradicionals, activitats esportives o culturals, tallers d’escriptura o dibuix, manualitats o accions solidàries, entre altres possibilitats al Facebook de l’ajuntament. 

“Es tracta d’una iniciativa amb la que es vol contribuir a incentivar la ciutadania a fer diferents activitats des de casa promovent per tant l’entreteniment mentre no pugam eixir del nostre domicili. A més, es vol també ajudar al comerç local una vegada finalitze aquesta situació excepcional”, explica l’alcalde de Nules, David García.

En aquest sentit, cal assenyalar que hi haurà diferents premis consistents en vals per a consumir en els establiments del comerç local. De manera que, aquelles imatges i vídeos que tinguen més vots seran les guanyadores d’aquest concurs local. Les persones interessades en participar-hi ho poden fer fins al dimarts 31 de març.

Altres iniciatives

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules fa també una crida a la ciutadania sol·licitant material i voluntariat per a cosir mascaretes que seran donades als qui realitzen serveis essencials a la població, al centre de salut i a hospitals. Les persones interessades poden cridar a partir dilluns, 23 de març, al telèfon de l’ajuntament 964 67 00 01.

De la mateixa manera,  també fa una crida als llauradors de Nules que tinguen un tractor amb turbo o equip similar per a realitzar tasques de desinfecció a la localitat, “necessitem voluntariat per a augmentar els tractaments que s’organitzaran en diferents torns”, matisa García.  

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *