Noticias Castellón
viernes, 30 de septiembre del 2022 | Última actualización: 21:57

Nules compta amb un nou parc caní que s’ha instal•lat a la zona coneguda com de la Massà

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

S'han portat a terme les actuacions d’adequació dels terrenys per a poder procedir al tancament i la col·locació del mobiliari urbà 

Castellón Información

Nules compta amb un nou parc caní que s’ha instal·lat a la zona coneguda com de la Massà, en concret es troba a la plaça de Clara Campoamor de la localitat. Així doncs, des de l’ajuntament s’han portat a terme les actuacions d’adequació dels terrenys per a poder procedir al tancament i la col·locació del mobiliari urbà com ara papereres per als excrements dels gossos o bancs, entre altres.

De fet, amb l’obertura d’aquest parc la població de Nules disposa d’un total de quatre parcs per a mascotes, a més d’un altre que està a la zona del Racó del Pou a les platges de Nules.

El primer parc caní de Nules s’obria a finals de l’any 2016 al carrer de Pasquala Lauterio,  després es va instal·lar un altre al carrer de Tales, a aquests dos cal afegir els que hi ha a la zona del centre de salut i  a la platja, i ara se suma el recent creat a la zona de la Massà del municipi.

Davant açò, el regidor de Benestar Animal, Gabriel Torres, comenta que “aquests parcs canins tenen una normativa i uns horaris que les persones usuàries han de complir, com la recollida d’excrements que hi ha que dipositar a les papereres. Per tant, amb aquest nou parc caní Nules compta amb un total de cinc espais dedicats a mascotes ubicats en diferents punts, tant al poble com a la zona marítima, amb els quals esperem donar un servei al conjunt de la ciutadania propietària de mascotes”.