Noticias Castellón
viernes, 12 de julio de 2024 | Última actualización: 18:57

Nules comença la temporada estival amb l'inici del servei de socorrisme en les seues platges

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 22 segundos

Noticias Relacionadas

Condicionarà els espais de bany que han estat afectats per les obres de regeneració

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa hui el servei de salvament i socorrisme de les seues platges que es prolongarà fins al pròxim 8 de setembre. En concret, l’horari d’aquest servei serà de 12 a 19 hores als mesos de juny i setembre, i d’11 a 20 hores als mesos de juliol i agost en les platges de l’Alcúdia, Bovalar i les Marines.

De fet, la regidora de Platges, M. José Esteban, ha visitat hui les postes sanitàries i al personal de salvament, “he volgut conèixer en primera persona el dispositiu de salvament i socorrisme que hui mateix comença a funcionar per a que els banyistes puguen gaudir de les nostres platges”.

Així mateix, cal assenyalar que la platja de Les Marines comptarà també amb una posta sanitària  amb un punt adaptat als mesos de juliol i agost, i la platja de l’Alcúdia també tindrà una altra posta sanitària amb punt accessible.

Per altra banda, des de la regidoria de Platges s’assenyala que es van a realitzar diferents actuacions en les zones de bany per condicionar l’espai que ha estat afectat per les obres de regeneració, “es posaran també cartells informatius a la Platja de les Marines per a prevenir a les persones dels nivells irregulars que hi ha a l’entrada a la mar”, matisa Esteban. 

Les platges de l’Alcúdia, el Bovalar i les Marines tenen des de l’any 2010 els certificats ISO9001 per la qualitat en la gestió i la ISO1401 per la qualitat mediambiental.