Noticias Castellón
domingo, 03 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

L’Ajuntament de Nules ajudarà en els tràmits de la PAC als llauradors de la localitat

Tiempo de Lectura: 56 segundos

Noticias Relacionadas

Els llaurados interessats deuran informar-se i sol·licitar les subvencions al departament d’Agricultura del consistori de Nules

Castellón Información

Els llauradors podran seguir realitzant a Nules els tràmits per a sol·licitar la PAC o Sol·licitud Única de Pagament  2021 o la tramitació del Registre General de la Producció Agrícola (REGEPA), es tracta d’un servei que abans prestava l’oficina de l’OCAPA a Nules i des de que es va tancar o feia l’Ajuntament de Nules mitjançant un conveni.

Així doncs, des de la regidoria d’Agricultura es vol continuar facilitant els llauradors la tramitació d’aquestes ajudes europees sense necessitat d’haver de traslladar-se a altres poblacions.

Per tant, les persones interessades a demanar aquestes subvencions han de contactar amb el departament d’Agricultura de l’Ajuntament de Nules, ubicat a la segona planta de l’edifici de l’antiga Cambra Agrària, on els informaran de com fer-ho.

Davant açò, el regidor d’agricultura, César Estañol, assenyala “volem seguir prestant aquest servei per a facilitar tots els tràmits administratius necessaris als llauradors”.