Noticias Castellón
jueves, 05 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:17

Nules centre del turisme accessible amb una visita de la Predif a l’Estany

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 21 segundos

Noticias Relacionadas

Influencers amb discapacitat visual, física i auditiva, i agents de viatge han pogut conèixer la flora i fauna d’aquest paratge, al mateix temps que han pogut fer turisme accessible a

El parc natural de l’Estany de Nules ha estat un dels llocs elegits per la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física de la Comunitat Valenciana (PREDIF) per a gaudir d’una activitat d’educació ambiental, entre d’altres.

De manera que, influencers amb discapacitat visual, física i auditiva, i agents de viatge han pogut conèixer la flora i fauna d’aquest paratge, al mateix temps que han pogut fer turisme accessible a les platges de Nules, “aquesta associació es troba visitant diferents llocs accessibles de la Comunitat Valenciana, i les nostres platges, i en concret el parc natural de l’Estany de Nules, han estat un dels punts triats, donat que comptem amb les condicions òptimes per al turisme accessible”, comenta el regidor de Turisme en funcions, Guillermo Latorre.

En aquest sentit, cal assenyalar que l’Ajuntament de Nules compta amb un pla d’accessibilitat universal. Aquest pla consta de tres toms que recullen totes les necessitats de la població, la platja i de Mascarell per a arribar a l’accessibilitat universal dels espais públics, “l’ajuntament de Nules ha assumit el compromís i el repte d’adaptar la ciutat, la platja i Mascarell a les necessitats de totes les persones”, apunta M. José Esteban, regidora d’Accessibilitat en funcions.

Amb tot, es preveu invertir uns 11 milions d’euros en els pròxims anys per a poder materialitzar aquest pla.