Noticias Castellón
lunes, 30 de enero del 2023 | Última actualización: 12:58

Nules celebrarà el dies 16 i 17 de febrer les IV Jornades Nacionals sobre Violència Fili Parental i Atenció a la Infància i Adolescència

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

Nules albergarà els dies 16 i 17 de febrer les IV Jornades Nacionals sobre Violència Fili Parental i Atenció a la Infància i Adolescència, amb les quals es pretén, entre d’altres, donar visibilitat des de diferents àmbits a aquest tipus de violència domèstica.

De fet, durant aquests dos dies Nules es convertirà de nou en punt de trobada de professionals i d’experts en aquesta matèria, donat que en tan sols tres edicions aquestes jornades s’han convertit ja en un referent no sols a la Comunitat Valenciana també a la resta del territori espanyol.

En aquest sentit, cal destacar que entre els ponents que participaran en aquestes jornades es troben Alfredo Abadías Selma, president de SEVIFIP; Alberto Santos Ramiro, director de Projectes i responsable de l’àrea social d’ADDENDO; Javier Urra Portillo, psicòleg forense; Juan Jesús Alcántara Reifs, oficial de la Policia Local de Còrdova i representant de l’Associació Nacional d’Agents Tutors (ANAT); Estefanía Navarrete Ibáñez, comissària de la Policia Local de València i coordinadora del Grup d’Atenció al Maltractament (GAMA); Antonio Cano Martín, psicòleg de Medio Abierto; M. José Ridaura Costa, vicepresidenta de SEVIFIP i psicòloga en Fundació Amigó; o Jesús María del Cacho Rivera, jutge de Menors del Jutjat de Menors Únic de Tarragona.

Per tant, les persones interessades a assistir poden inscriure’s a l’adreça joseba.corral@nules.es. Així mateix, cal assenyalar que a més de l’assistència presencial s’espera també molt de seguiment en directe pel canal Youtube de l’ajuntament de Nules des del qual es retransmetran les jornades en directe.

Amb tot, l’alcalde, David García, destaca que “al llarg d’aquestes jornades s’exposaran diferents punts de vista, tant judicials, policials, sanitaris com educatius, impartits per prestigiosos professionals que de segur aportaran noves visions a les persones participants”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí