Noticias Castellón
viernes, 27 de enero del 2023 | Última actualización: 22:27

Nules anuncia una segona sessió de l'espectacle 'La nit Flamenca' de Pedro Navarro davant l'alta demanda d'entrades

Tiempo de Lectura: 59 segundos

Noticias Relacionadas

El guitarrista nulense actuarà al Teatre Alcázar dissabte 25 i diumenge 26 de febrer

L’Ajuntament de Nules anuncia una segona sessió de l’espectacle “La Nit Flamenca” del guitarrista Pedro Navarro davant l’alta demanda d’entrades. De manera que, el nou concert està previst per al diumenge 26 de febrer a les 19.00 hores al Teatre Alcázar.

Des de la regidoria de Cultura, M. José Esteban, assenyala que “els espectacles de Pedro Navarro tenen sempre una gran acceptació en la seua población natal, per aquest motiu i davant a l’alta demanda d’entrades hem decidit programar una nova sessió”.

En concret, els dies 25 i 26 de febrer Nules gaudirà d’unes actuacions d’art flamenc amb uns protagonistes d’excepció com ara el guitarrista Pedro Navarro i Israel Fernández.  Cal recordar que l’espectacle de dissabte, 25 de febrer, compta amb un primer concert de Pedro Navarro que tindrà lloc a les 19 hores, i un segon protagonitzat per Israel Fernández previst a les 22 hores.

Les entrades estaran a la venda a partir de dilluns, 16 de gener, al web Ticketmaster, a la papereria Clip de Nules, i al restaurant Eleazar de Castelló.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí