martes, 26 de octubre, 2021  |  
Nules demana a la Diputació una ampliació del carril bici de que ja dispon Nules demana a la Diputació una ampliació del carril bici de que ja dispon

- 30 noviembre, 2017 -

El Ple aprova autoritzar l’empresa adjudicatària de l’aparcament de camions a iniciar els tràmits per a instal·lar una gasolinera Nules demana a la Diputació una ampliació del carril bici de que ja dispon

El Ple aprova autoritzar l’empresa adjudicatària de l’aparcament de camions a iniciar els tràmits per a instal·lar una gasolinera

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules sol·licitarà a la Diputació Provincial de Castelló una subvenció per a la construcció d’un nou carril bici amb interés turístic del terme municipal que servisca d’enllaç i prolongació dels trams existents.

El projecte té una valoració econòmica de 116.885,33 euros i un termini d’execució de dos mesos. Cal destacar que amb aquesta actuació l’Ajuntament planteja la connexió dels dos trams que hi ha construïts i l’ampliació de la zona de la platja, a més d’habilitar una derivació fins als búnquers mitjançant una via ciclista integrada al trànsit rodat.

La principal finalitat d’aquesta actuació és incrementar l’atractiu turístic connectant zones lúdiques amb altres d’interés mediambiental, paisatgístic, històric o patrimonial; també es busca millorar l’oferta d’oci de caràcter biosaludable amb unes condicions de seguretat d’ús adequades.

“Tenim previst executar les obres al llarg del proper any 2018 per la qual cosa esperem que se’ns concedisca aquesta subvenció”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Per altra banda, en la sessió plenària celebrada dijous també s’ha aprovat l’autorització a l’empresa concessionària per a construir i gestionar l’aparcament de camions perquè subcontracte el servei de gasolina per a poder instal·lar una estació de servei de combustible.

També ha aprovat l’adhesió al Fons Valencià de la Solidaritat, des de fa 25 anys el Fons Valencià per la Solidaritat treballa directament amb els municipis la cooperació al desenvolupament la qual cosa suposa la implicació directa dels socis en totes les fases del programa. L’entitat associa més de 100 ajuntaments i nou mancomunitats amb l’objectiu de traure rendiment als esforços de les entitats locals en matèria de cooperació internacional al desenvolupament,

educació al desenvolupament i la ciutadania global i atenció en emergències i acció humanitària, en línia amb els principis de la Declaració de París, i els plans directors dels principals donants tant nacionals com internacionals, “per la qual cosa Nules destinarà un percentatge del seu pressupost a programes de desenvolupament de països en vies de desenvolupament”, matisa García.

També s’han aprovat els preus públics per a l’Escola de Nadal, que tindrà lloc en el període de vacances dels escolars els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener.

Whatsapp Telegram