lunes, 10 de mayo, 2021  |  
Nules reprén el projecte ‘NUAC’ d’oci alternatiu dirigit a joves entre 12 i 17 anys en l’àmbit municipal Nules reprén el projecte ‘NUAC’ d’oci alternatiu dirigit a joves entre 12 i 17 anys en l’àmbit municipal

- 15 abril, 2021 -

Les activitats són gratuïtes i continuen aquest dissabte de 17.00 a 20.00 hores en el Casal Jove de la localitat Nules reprén el projecte ‘NUAC’ d’oci alternatiu dirigit a joves entre 12 i 17 anys en l’àmbit municipal

Les activitats són gratuïtes i continuen aquest dissabte de 17.00 a 20.00 hores en el Casal Jove de la localitat

Adriana López / Castellón Información

L’Ajuntament de Nules ha représ el projecte ‘NUAC’ en l’àmbit municipal d’oci alternatiu dirigit a adolescents entre 12 i 17 anys. La idea fonamental d’aquesta iniciativa és que siguen els propis joves els que proposen i impulsen les activitats relacionades amb el que més els agrada segons les seues preferències.

Aquesta iniciativa estava prevista per a l’any anterior i s’anava a fer amb la col·laboració de l’Ajuntament de Moncofa amb la idea que tant els joves de Nules com de Moncofa pogueren compartir activitats de manera alternativa en les dues poblacions, però només es va poder realitzar una eixida a Benicàssim a causa de la pandèmia.

Enguany reprenen el plan de nou amb l’ajuda de l’IES Gilabert de Centelles on els joves de Nules reben la educació secundària. Gabriel Torres, regidor de joventut afirma: “Tenim la intenció de quan la situació sanitària ens ho permeta pugam fer una mena d’intercanvis amb els veïns de Moncofa, però de moment les activitats seran a escala municipal”.

La setmana passada es van reprendre les primeres activitats amb jocs de taula, gimcanes i jornades de cinema. Els joves inscrits van poder gaudir amb els seus companys de diferents jocs de taula per a desconnectar dels aparelles electrònics. “Els nostres joves necessiten alternatives d’oci que no s’han pogut oferir fins ara per les circumstàncies”, assegura Torres.

 

Whatsapp Telegram