lunes, 29 de noviembre, 2021  |  
L’Ajuntament de Nules rep una subvenció de 563.000 euros per a la millora del CEIP Cervantes L’Ajuntament de Nules rep una subvenció de 563.000 euros per a la millora del CEIP Cervantes

- 31 agosto, 2019 -

Entre les actuaciones estarà la construcció d'un WC per a docents i la construcció d'una escala d'emergència L’Ajuntament de Nules rep una subvenció de 563.000 euros per a la millora del CEIP Cervantes

Entre les actuaciones estarà la construcció d’un WC per a docents i la construcció d’una escala d’emergència

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules ha rebut la resolució de la Generalitat Valenciana pel que podrà dur a terme obres de millora en el CEIP Cervantes per mitjà del pla edificant en l’anualitat 2020. La Generalitat ha resolt concedir el 100% del sol·licitat per l’administració local i que suma un total de 563.908,18 euros.

Entre les actuacions a dur a terme estarà la construcció d’un WC per a docents, la construcció d’una escala d’emergència des del primer pis a l’exterior, entre altres.

L’ajuntament aprovarà en les pròximes setmanes el projecte d’execució de l’obra i iniciarà el procediment de contractació de les obres, que s’executaran durant l’any 2020.

Whatsapp Telegram