Noticias Castellón
domingo, 25 de febrero de 2024 | Última actualización: 09:03

Nules acull per primera vegada una Jura de Bandera per a personal civil

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 25 segundos

Noticias Relacionadas

L'acte tindrà lloc el dissabte, 4 de maig, a la plaça Major de la localitat

Nules acollirà, per primera vegada, un acte de Jura de Bandera per a personal civil, que es preveu se celebre dissabte, 4 de maig, a la plaça Major de la localitat.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Nules en col·laboració amb la Delegació de Defensa a València i la Subdelegació de Defensa a Castelló es troba treballant en l’organització d’aquest esdeveniment, per aquest motiu aquesta setmana ha tingut lloc una reunió de treball amb representants de les dos entitats que ha estat presidida per l’alcalde de Nules, David García.

Així mateix, relacionat amb aquest acte tindrà lloc divendres, 22 de març, al Teatre Alcàzar de Nules un concert de música militar protagonitzat per la Banda Artística Nulense i per la Unitat de Música Militar de la Comunitat Valenciana.

Al respecte l’alcalde, David García, explica que Nules va sol·licitar, per primera vegada, ser seu d’una Jura de Bandera l’any 2017 i que des de l’any 2019 s’ha estat insistint en aquesta possibilitat, “que aquest any será una realitat”, i assenyala, a més, que “és un acte obert a tota la ciutadania interessada no sols de Nules, donat que és un acte d’expressió pública, individual i cívica de lleialtat a Espanya i als espanyols, és en definitiva una promesa que es fa per voluntat pròpia”.  

De manera que, en les pròximes setmanes des de la Delegació de Defensa a València es publicarà un enllaç on les persones interessades a participar en la Jura de Bandera a Nules podran fer la correspont inscripció.