jueves, 26 de noviembre, 2020  |  
Una nova licitació de transport urbà millorarà aquest servei a Nules Una nova licitació de transport urbà millorarà aquest servei a Nules

- 28 febrero, 2018 -

El servei nou entra en funcionament l’1 de març i suposa un estalvi de més de 6.000 euros Una nova licitació de transport urbà millorarà aquest servei a Nules

El servei nou entra en funcionament l’1 de març i suposa un estalvi de més de 6.000 euros

Castellón Información

El servei nou de transport urbà de viatgers es posarà en funcionament el dijous 1 de març, de manera que serà l’empresa Hicid SA l’encarregada de prestar aquest servei al ciutadà de Nules.

L’empresa de transport Hicid ha sigut l’adjudicatària de la licitació d’aquest servei en presentar l’oferta econòmica més avantatjosa per a l’Ajuntament, i que suposa un estalvi de 6.484 euros. De fet l’any 2017 el cost va ser de 56.140 euros mentre que enguany serà de 49.656,40 euros. Cal destacar que han sigut dues empreses les que s’han presentat a aquest concurs, MassaBus i Hicid.

“El més important d’aquesta licitació, a més de l’estalvi, és la millora dels serveis que es prestaran a partir del mes de març i que beneficiaran els veïns i les veïnes de la nostra població”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Entre les millores que s’incorporen al transport urbà destaca el servei d’autobús a la platja en els mesos d’estiu, fins ara hi havia servei cada hora sols matí i ara s’amplia el servei per la qual cosa els usuaris tindran autobús d’anada i tornada cada hora des de les 8.00 fins a les 22.00 hores. A més, els dimecres, dia de mercat ambulant en Nules, l’autobús que prestarà el servei tindrà més places.

També s’inclouen en aquest nou contracte serveis de transport urbà especials per a facilitar la mobilitat als ciutadans, entre els quals es troba el primer cap de setmana de novembre que es celebra la Fira Medieval de Mascarell i els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre que hi haurà servei al cementeri pel dia de Tots Sants.

“Un dels objectius que ens vàrem marcar quan formàrem el pacte de govern local va ser traure a licitació els serveis públics per a estalviar i millorar-los, ja que abans s’adjudicaven sense cap tipus de concurs públic, i un exemple clar d’aquesta gestió és aquesta nova licitació”, matisa García.

Google+
Whatsapp Telegram