miércoles, 19 de enero, 2022  |  
Un nou punt de subministrament d’aigües garantirà les futures necessitats hídriques en el polígon de la carretera d’Onda Un nou punt de subministrament d’aigües garantirà les futures necessitats hídriques en el polígon de la carretera d’Onda

- 8 enero, 2020 -

El projecte, que s'ha licitat per 370.000 euros, es finançarà amb càrrec al fons de reserva que aporta l'empresa concessionària de l'aigua potable Un nou punt de subministrament d’aigües garantirà les futures necessitats hídriques en el polígon de la carretera d’Onda

El projecte, que s’ha licitat per 370.000 euros, es finançarà amb càrrec al fons de reserva que aporta l’empresa concessionària de l’aigua potable

Castellón Información 

Vila-real garantirà les necessitats futures de proveïment d’aigua industrial en el polígon de la carretera d’Onda a través d’una nova conducció que connectarà amb la xarxa del Consorci d’Aigües de la Plana. El projecte, que es finançarà amb càrrec a les aportacions per a la renovació d’infraestructures que realitza cada any l’empresa concessionària del subministrament d’aigua a la ciutat, es desenvoluparà de manera paral·lela a la inversió que s’executa en l’actualitat en els polígons industrials de la ciutat subvencionada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace).

“Les àrees industrials de Vila-real estan en procés de transformació gràcies a aquests projectes de modernització del Ivace, que esperem repercutisquen en el creixement de la indústria local, per la qual cosa és necessari comptar amb les infraestructures de proveïment hídric que donen resposta a necessitats futures, com és el cas del polígon de la carretera d’Onda”, ha apuntat el regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde. Amb aquest propòsit, l’Ajuntament de Vila-real ha licitat un projecte per import de 370.986 euros, IVA inclòs, que consistirà en la creació d’un nou punt de subministrament de la xarxa del Consorci d’Aigües de la Plana al proveïment d’aigua potable de Vila-real.

Per a això s’instal·larà una conducció que connectarà la xarxa del consorci amb el depòsit regulador de 9.000 metres cúbics d’ús industrial que es va construir amb les obres d’urbanització del polígon de la carretera d’Onda. La canalització haurà de superar la barrera de l’AP-7 per a poder connectar la xarxa del consorci amb aquest depòsit, i d’aquesta manera donar resposta en un futur a les possibles necessitats d’aigua de la zona industrial situada a tots dos marges de la carretera CV-20, fins al límit amb el terme d’Onda.

Valverde ha recalcat que “el cost d’aquest projecte s’autofinançarà amb el fons de reserva econòmica que cada any aporta l’empresa concessionària del servei d’aigua potable a Vila-real i que únicament pot destinar-se a inversions de millora de les infraestructures de proveïment”. Així mateix, el responsable de Serveis Públics ha garantit que l’obra no comportarà cap increment en el rebut que abonen els usuaris del subministrament d’aigua potable de la ciutat.

El projecte de la nova connexió està en procés de licitació i les empreses tenen de termini fins al 29 de gener per a presentar les seues propostes. Una vegada adjudicada, l’obra té un període d’execució de tres mesos.

 

Whatsapp Telegram