Noticias Castellón
miércoles, 04 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:17

Nou horari per a les penyes en Vila-real fins a les 03.00 en la Nit de Xulla i en divendres i dissabte

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 41 segundos

Noticias Relacionadas

De diumenge a dijous romandran oberts fins a les 01.00 i la resta de recomanacions i mesures establides en el bàndol d’Alcaldia es mantenen vigents

Castellón Información

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha dictat aquesta vesprada una nova resolució que adapta la regulació de les penyes, en el marc de les festes de la Mare de Déu de Gràcia, a la nova normativa de prevenció de la covid-19 anunciada pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i que entra en vigor a les 00.00 h de demà. Entre altres novetats, l’horari de tancament dels casals s’amplia fins a les 03.00 hores en cap de setmana (divendres i dissabte) i també aquesta matinada, amb motiu de la tradicional Nit de Xulla. La resta de dies de la setmana, el tancament s’amplia fins a la 1.00 hores de la matinada.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Vila-real adapta en només unes hores la regulació dels casals de festes de la Mare de Déu de Gràcia a les mesures anunciades aquest mateix matí pel Consell, que relaxen lleugerament les restriccions i permeten la reobertura dels establiments d’oci nocturn. “Amb aquest decret, adaptem la regulació de les penyes a les novetats anunciades per la Generalitat des del mateix moment de la seua entrada en vigor, aquesta mitjanit, evitant, d’aquesta manera, que la reobertura de locals d’oci nocturn al 50% de capacitat amb les penyes ja tancades puga derivar en cues al carrer o botellons”, detalla l’alcalde. Amb aquest objectiu, el decret estableix que els casals podran estar oberts la Nit de Xulla fins a les 3.00 h de la matinada; el dimarts, dimecres i dijous, fins a la 1.00 h de la matinada; el divendres i dissabte, fins a les 3.00 h de la matinada; i el diumenge, novament fins a la 1.00 hores. La resta de recomanacions i mesures establides en el bàndol d’Alcaldia de 31 d’agost de 2021 per a la prevenció de la covid-19 es mantenen vigents.