miércoles, 19 de enero, 2022  |  
Vinaròs tindrà preparat el nou aparcament del Carrer Sant Francesc per a la Festa del Llangostí Vinaròs tindrà preparat el nou aparcament del Carrer Sant Francesc per a la Festa del Llangostí

- 9 agosto, 2017 -

L'Ajuntament ha fet una inversió d'uns 6.000 euros per poder adequar el terreny i les tanques Vinaròs tindrà preparat el nou aparcament del Carrer Sant Francesc per a la Festa del Llangostí

L’Ajuntament ha fet una inversió d’uns 6.000 euros per poder adequar el terreny i les tanques

Castellón Información

Després de realitzar diversos treballs d’adequació, el que ha suposat una inversió d’uns 6.000 euros, el nou aparcament a la part alta del carrer Sant Francesc estarà obert ja durant la Festa del Llagostí d’aquest 10 d’agost.

El regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha explicat que la Brigada Municipal ha treballat dur per tindre a punt el terreny per a aquesta data, ja que es concentren una gran quantitat de persones amb els seus vehicles en aquesta zona.

“En els últims dies s’ha anivellat el terreny amb maquinària, per deixar el sòl compactat i homogeni, i també s’han retirat i reubicat algunes de les tanques que voltaven tot el recinte”, ha detallat Alsina.

En les properes setmanes està previst que es duguen a terme altres millores, com el reforç dels punts de llum, per a una millor il•luminació a l’àrea. De moment, l’única entrada i sortida habilitada per aquest aparcament és la que es troba al carrer Raquel Forner.

“Creiem que aquesta era una inversió prioritària en aquests moments, per poder oferir a la ciutadania i als nostres visitants una nova zona d’aparcament gratuïta propera al nucli urbà. Amb aquesta opció esperem minimitzar la manca de places d’aparcament al centre”, ha conclòs el regidor.

Whatsapp Telegram