Noticias Castellón
domingo, 25 de septiembre del 2022 | Última actualización: 19:23

Nit Màgica de Sant Joan Moncofa 2019 amb un ‘Mar d’Activitats’ per a donar la benvinguda a l’estiu

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 48 segundos

Noticias Relacionadas

El 23 de juny hi haurà sessió remember, cercavila amb batucada, l'Encesa de la Foguera Municipal i Festa Meneo

Castellón Información 

Sant Joan_Mesa de trabajo 1

El pròxim 23 de juny l'Ajuntament de Moncofa organitza una sèrie d'esdeveniments lúdics i festius dins de Moncofa Mar d’Activitats, projecte que  recull les activitats que organitza el consistori des de pasqua a setembre.

El tret d'eixida de la gran nit de Sant Joan serà a partir de les 18.30h amb una sessió remember dels anys 80 i 90 amb el dj Jota Demasiado, en  la plaça dels Cucs, moment en el qual es presentarà el cartell del festival 'No hi ha Marxa Arrere 2019' que es realitzarà durant el present estiu.

A les 22.30h, cercavila amb batucada pel passeig marítim, a càrrec de l'associació Dracs d’Uixó, que donarà pas a les 22.45h des de la plaça Ruiz Picasso a la nit màgica de Sant Joan amb foc i màgia. Seguidament a les 23.45h es realitzarà l'Encesa de la Foguera Municipal situada a la  platja el Grau.

Arribada la mitjanit serà el moment per al tradicional bany de peus i salt de les ones, que donarà inici a la FESTA MENEO, amb dj, animació, regals a gogó i moltes sorpreses més a la zona final de Masbó, de l'avinguda Mare Nostrum.

La regidora de l'àrea, Mª Teresa Alemany, recorda: “Que la nit de Sant Joan és l'inici d'un estiu replet d'activitats, amb el lema Mar d’activitats i viu Moncofa que comptarà amb una infinitat d'activitats  culturals, esportives, Fira del comerç local, Moncofaorgull, fires temàtiques, Festes patronals de Santa Maria Magdalena, Festes de Sant Roc, Solmarket,  “Moncofa és fica de moda”, fira del llibre, la Mar de Circ, el MAC i moltes novetats més. Vine a gaudir de les teues vacances a la platja de Moncofa”.

Per a l'alcalde de la localitat, Wences Alós, “cada any oferim més i més activitats, i així serà esta nit de Sant Joan, nit en la qual la gent que vinga a passar el dia a Moncofa podrà triar entre dos esdeveniments musicals diferents”.