Domingo, 25 de octubre, 2020  |  
La Brigada Municipal i Protecció Civil continuen amb la neteja dels carrers d’Almenara La Brigada Municipal i Protecció Civil continuen amb la neteja dels carrers d’Almenara

- 28 septiembre, 2020 -

Les llavors es van iniciar fa dues setmanes i seguiran portant-se a terme fins a finals d'octubre La Brigada Municipal i Protecció Civil continuen amb la neteja dels carrers d’Almenara

Les llavors es van iniciar fa dues setmanes i seguiran portant-se a terme fins a finals d’octubre

Castellón Información

La Brigada Municipal d’Almenara continuarà a partir de demà les desinfeccions dels carrers i zones de pas del municipi prosseguint la labor que aquest cap de setmana han realitzat els voluntaris de Protecció Civil de la localitat. Cal assenyalar que la brigada prèviament ja va desinfectar les zones verdes i infantils així com els accessos als centres educatius, mentre que aquest cap de setmana Protecció Civil ha fet les tasques en bona part del nucli urbà.

Així a partir de demà les tasques se centraran en la part alta del nucli urbà d’Almenara així com a l’entorn de la zona esportiva, per a prosseguir posteriorment amb els carrers del nucli marítim dins d’aquestes desinfeccions en profunditat que es realitzen i que continuaran al llarg del mes d’octubre. De fet, Protecció Civil, s’encarregarà de les tasques cada cap de setmana mentre que la brigada ho farà entre setmana.

D’altra banda, personal de la Brigada Municipal d’Obres d’Almenara, també estarà aquests dies fent tasques de neteja en diversos punts del municipi, especialment on més brutícia puga concentrar-se.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *