jueves, 26 de mayo, 2022  |  
El Nadal queda inaugurat a La Llosa amb el concert de la banda municipal San Felipe Neri El Nadal queda inaugurat a La Llosa amb el concert de la banda municipal San Felipe Neri

- 20 diciembre, 2021 -

La celebració es va dur a terme a l'esglèsia El Salvador  El Nadal queda inaugurat a La Llosa amb el concert de la banda municipal San Felipe Neri

La celebració es va dur a terme a l’esglèsia El Salvador 

Castellón Información

L’Església El Salvador de La Llosa va acollir, ahir a la vesprada, el tradicional concert de Nadal de la Unió Musical Sant Felip Neri, la històrica formació musical local que delecta tots els anys amb les seues composicions musicals.

Aquesta edició ha estat caracteritzada per la convidada Andrea Mosteiro, la veu de la qual va deixar bocabadats a totes les persones presents. El concert, dirigit magistralment per Rubén Martínez, també va tindre la participació dels cors de l’Església El Salvador i de l’Església Nostra Senyora de l’Assumpció de Xilxes.

Així mateix, una solista de clarinet, Maria Amparo Gil, i una solista de flauta travessera, Sonia Gil, van fer les delícies dels espectadors amb les seues màgiques melodies. El Nadal queda inaugurat a La Llosa, un poble que rep les dates nadalenques de la mà de les melodies més boniques dels seus músics i músiques.

Whatsapp Telegram