Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
domingo, 02 de abril del 2023 | Última actualización: 13:27

Advertisement
Advertisement

Nacho Cano compon l’himne del Villarreal pel seu centenari en els mítics estudis d’Abbey Road

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 31 segundos

Noticias Relacionadas

El club presentarà esta obra el dilluns 19 de desembre en l’acte d’inauguració del centenari en l’Auditori

El reconegut músic compositor Nacho Cano ha compost l’himne del centenari del Villarreal CF, en la qual cosa serà sens dubte una de les iniciatives més destacades per a celebrar els 100 anys de l’entitat. L’himne, titolat: ‘Endavant Villarreal‘, ha sigut gravat en els mítics estudis d’Abbey Road, com a senyal a la història del Submarí Groc dels Beatles.

El club presentarà esta obra el dilluns 19 de desembre en l’acte d’inauguració del centenari, que tindrà lloc en l’Auditori de Vila-real. Per a la composició de l’himne, l’artista madrileny s’ha submergit de ple en la història del club i el seu entorn per a compondre la lletra en valencià i així donar-li un esperit d’implicació i pertinença, perquè els groguets puguen sentir-se identificats amb la cultura i els valors locals.

A més, el músic ha volgut dur a terme el projecte amb tots els luxes utilitzant els millors recursos tècnics, gravant la música en Dolby Atmós 11.1 amb l’Orquestra Simfònica de Londres, una de les millors del món, i ni més ni menys que en els mundialment coneguts estudis d’Abbey Road d’Anglaterra. Tot això com un gest especial en homenatge a la cançó del Submarí Groc dels Beatles que va tindre influència directa en la història del propi club a finals de la dècada de 1960, quan la dita cançó es va popularitzar entre els aficionats i va donar origen a una nova identitat que des de llavors presumixen amb orgull. En este mateix sentit, la portada fotogràfica de l’himne emula la icònica imatge de l’encreuament de vianants del cantó d’Abbey Road amb Nacho Cano i la mascota del Villarreal, Groguet.

Advertisement
Advertisement