Noticias Castellón
viernes, 09 de diciembre del 2022 | Última actualización: 11:02

Els diputats Joan Baldoví i Marta Sorlí visiten Vila-real per a animar a la ciutadania a ‘mullar-se’

Tiempo de Lectura: 3 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

Compromís obri el seu programa i el fa 100% participatiu i respondrà peticions veïnals i es reunirà amb associacions locals

Castellón Información

'Mulla't', el programa electoral 100% participatiu de Compromís per Vila-real per a 2019 s'estrena aquest dissabte 17 amb la primera eixida als espais públics de la ciutat per a aproximar-se a la ciutadania, recaptar propostes i respondre les seues preguntes.

Els primers representants de la coalició que visitaran Vila-real seran el portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, i la diputada al Congrés per Castelló, Marta Sorlí, que estaran des de les 12.00 hores a la plaça Major donant suport al candidat a l'Alcaldia de Vila-real, Josep Pasqual Sancho, i membres de l'equip i militants, per a escoltar les propostes dels ciutadans per al programa electoral.

“Tenim un equip encarregat de redactar el document base que portarem a les pròximes eleccions, però no volem tancar-nos en un despatx d'esquenes als veïns, ja que han de ser ells qui decidisquen què és més prioritari per a la seua ciutat perquè nosaltres, com a responsables polítics, posen en marxa tot allò que ens demanen des del govern municipal”, assegura Sancho.

L'estand de Compromís estarà des de les 12.00 hores a la plaça Major, on tot aquell que s'acoste a aportar una idea per al programa electoral rebrà un suc de taronja, dins de la iniciativa 'Una idea, un suc'. Per a això, només caldrà escriure la idea en un senzill formulari i introduir-la a l'urna habilitada. Els veïns també podran traslladar la seua idea de manera verbal a l'equip de campanya que es trobe a l'espai, al propi Sancho i als diputats que estaran de visita.

La campanya 'Mulla’t' també facilita la participació dels ciutadans de manera virtual, gràcies a l'habilitació del correu electrònic mullat.2019@gmail.com, al que es podran enviar tot tipus de suggeriments per a incloure en el programa de 2019.

Tanmateix, Sancho i el seu equip, juntament amb Baldoví i Sorlí, es reuniran el mateix dissabte amb diverses associacions de la ciutat per a escoltar les seues peticions i donar resposta a tots els dubtes que plantegen.

Compromís per Vila-real porta dues legislatures escoltant als veïns i treballant per a millorar aquesta ciutat i no ens anem a moure d'eixa línia, perquè volem que tothom siga partícip de l'evolució i millora de Vila-real, ací no sobra ningú”, assegura Sancho, qui afirma que “tenim un gran equip i, ara, més que mai, anem per totes”.

La campanya 'Mulla't' compta amb un intens calendari per als mesos de novembre i desembre, en el qual s'inclouen les visites a la ciutat de diferents representants autonòmics i estatals de la coalició, que eixiran als carrers amb Sancho i el seu equip per a arreplegar propostes i informar als ciutadans sobre com poden participar en l'elaboració del programa. Així mateix, i juntament amb l'equip local, mantindran reunions amb diferents associacions i entitats de la ciutat per a escoltar els seus suggeriments. Les pròximes cites seran el divendres 23, a la plaça de Sant Ferran; el divendres 30, a la Panderola; el divendres 14 a la Maiorasga i el dissabte 22 a la plaça de Maria Rosa Molás. 

Al mes de gener se seleccionaran les propostes realitzades pels ciutadans i es barrejaran amb les pròpies del partit, per a posteriorment presentar-les de nou als veïns i veïnes que desitgen participar a la votació i selecció d'aquelles que consideren més importants per a Vila-real. Per a açò s'habilitarà una plataforma telemàtica.