lunes, 25 de octubre, 2021  |  
Presentada la cinquena Trobada de Muixerangues de Castelló per al dia 21 de març Presentada la cinquena Trobada de Muixerangues de Castelló per al dia 21 de març

- 27 febrero, 2020 -

Es tracta d'una de les activitats de l'àrea de Cultura programada en les Festes de la Magdalena Presentada la cinquena Trobada de Muixerangues de Castelló per al dia 21 de març

Es tracta d’una de les activitats de l’àrea de Cultura programada en les Festes de la Magdalena

Castellón Información

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, i la Conlloga Muixeranga de Castelló han presentat al Menador la V Trobada de Muixerangues que tindrà lloc el dissabte 21 de març a les 12.00 hores a la plaça Hort dels Corders, actuació emmarcada dins de les activitats programades per a les festes de la Magdalena.

En la presentació han participat la directora general de Música i Cultura Popular, Marga Landete,l’edil de Cultura, Verònica Ruiz; la regina de les festes, Carmen Molina, i la presidenta de la Conlloga Muixeranga de Castelló, Mireia Andrés. Andrés ha destacat “el gran esforç que suposa estar a l’altura d’un acte com aquest, ja que durant tot l’any assagem per poder mostrar el nostre treball en aquesta trobada”.

A més, durant l’acte de presentació, també han nomenat Dolors Mas, Conlloguera de l’Any pel seu compromís amb la cultura, la llengua i la societat. Mas ha treballat per la defensa de l’escola pública, és impulsora del projecte Sambori per ajudar xiquetes i xiquets en risc d’exclusió social i porta endavant l’Esplai Pentecosta i el Campament Amunt.

Com a novetat en aquesta edició, la Conlloga comptarà amb l’acompanyament i la participació de la Colla Castellera dels Nens del Vendrell i la Muixeranga de Barcelona, els quals mostraran les seues figures en un acte que sumarà tradició i música tradicional a la plaça Hort dels Corders.

Whatsapp Telegram