Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

Motorocasión Castelló aconsegueix el seu màxim històric en el seu volum de negoci

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 16 segundos

Noticias Relacionadas

L’entitat supera les expectatives amb un increment del 9’8 % respecte les xifres de l’any 2018

Castellón Información

Motorocasión Castelló aconsegueix el seu màxim històric en registrar 418 vendes i un volum de negoci de més de 6,5 milions euros, la qual cosa suposa un increment del 9,8% respecte a les xifres de 2018. Per cinqué any consecutiu, Motorocasión Castelló supera les expectatives a la Fira Provincial del Vehicle d’Ocasió, celebrada del 6 al 9 del passat mes de juny en Recinte Castelló. El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha presentat el balanç final d’aquesta última edició juntament amb el director de Motorocasión Castelló, Fernando Lobón.

El certamen, que enguany ha comptat amb la major superfície expositiva fins hui, va tancar les seues portes amb un total de 407 cotxes venuts. A aquesta xifra se li han sumat posteriorment totes aquelles operacions iniciades en la fira però que es van concretar en les instal·lacions de les empreses expositores al llarg dels 15 dies següents. Amb aquestes operacions s’hi han aconseguit 418 vehicles totals venuts i un increment d’un 6,1% respecte al mateix valor registrat en 2018.

El preu mitjà dels cotxes entregats ha sigut de 15.885 euros, preu lleugerament superior al de l’any passat, la qual cosa ha permés generar 6.640.090 milions d’euros de volum de negoci enfront dels 6.048.940 milions de 2018. Aquesta xifra passa a convertir-se en la més alta registrada en totes les edicions del certamen castellonenc.

El regidor David Donate ha destacat l’aposta del consistori en els sectors estratègics que dinamitzen l‘economia local. A més, Donate també ha donat l’enhorabona als organitzadors per aconseguir resultats «tan positius» i ha assenyalat: «La consolidació i la repercussió del certamen en l’àmbit provincial i el seu paper destacat en la recuperació d’un sector clau per a Castelló». L’edil no ha volgut deixar passar l’oportunitat de destacar «el suport que el consistori dóna a aquest tipus d’esdeveniments que impulsen l’economia local».

Així mateix, també s’hi ha fet lliurament de la donació econòmica que s’emmarca dins de la iniciativa solidària que, des de fa quatre anys, duen a terme conjuntament l’organització i les empreses expositores que desitgen participar. Aquest any, l’associació AFA Castelló ha rebut un xec per valor de 3.875 euros. El president de l’entitat, Emilio Marmaneu, ha volgut aprofitar aquesta roda de premsa per a agrair al sector de l’automòbil «la seua acció solidària i la seua bona voluntat«.

Per part seua, el director de Motorocasión Castelló ha mostrat la seua sorpresa pels resultats obtinguts, ja que «les xifres registrades superen totes les nostres expectatives, sobretot en un moment com l’actual«, ha assegurat i continuat: «El mercat automobilístic porta diversos mesos encadenant caigudes de les vendes».