Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 21:16

Morella reclama que no es paralitze la A-68 a la província, que és “de les pitjors comunicades del país”

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 43 segundos

Noticias Relacionadas

L’alcalde de la localitat critica les paraules del Ministre sobre que el projecte de l’autovia continuarà a les comunitats de La Rioja i Aragó però no a Castelló

Castellón Información 

 

Morella critica les paraules del Ministre de Foment de que la A-68 no arribe a la província de Castelló. Íñigo de la Serna, va anunciar que les obres de l’autovia continuen a les comunitats autònomes de La Rioja i Aragó, però que la N-232 és suficient per a l’interior de Castelló. “Des de l’ajuntament de Morella, creiem que la millora de la N-232 és fonamental per a la nostra zona, però no podem permetre que es descarte per al futur el desdoblament de la A-68 des d’Alcañiz fins a Vinaròs” ha dit Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella.

El passat 27 de juny es va colocar la primera pedra de la N-232 que donava inici a les obres. Així, Rhamsés ha destacat que “quan el Ministre va vindre a l’acte no va dir res sobre paralitzar l’autovia a la província de Castelló”. A més, l’edil ha recordat que “fa quasi dos mesos de l’acte i reclamem que comencen els treballs definitivament, ja que fins ara sols s’estan realitzant tasques prèvies”. Rhamsés també ha dit que “és també fonamental per a nosaltres que quan abans finalitze el tram de Monroig, que està sofrint un endarreriment”.

El projecte de la A-68 consisteix en el desdoblament de la N-232, per la qual cosa “és imprescindible realitzar el projecte fins al final i, per tant, que no es quede a les portes de Castelló”. L’edil ha recordat que “aquesta és una mostra més de la discriminació d’infraestructures i finançament a la Comunitat Valenciana en especial a la província de Castelló, no podem continuar així i seguir com a una de les zones pitjor comunicades d’Espanya”.