lunes, 17 de enero, 2022  |  
Morella celebra la Festa del Comerç 2012 premiant a quatre establiments Morella celebra la Festa del Comerç 2012 premiant a quatre establiments

- 2 diciembre, 2012 -

L’alcalde de la localitat destaca que “la suma d’esforços del comerç és fonamental per a continuar millorant la ciutat”. Una de les novetats d’enguany... Morella celebra la Festa del Comerç 2012 premiant a quatre establiments

Morella va celebrar anit una altra edició de la festa anual del comerç local. En ella, es va fer entrega quatre premis que destaquen el treball de qualitat realitzat en altres tants establiments. L’acte va ser una reivindicació del xicotet comerç i de l’esforç que realitzen els empresaris morellans. A més, es va destacar una de les iniciatives pioneres del sector comercial morellà per a dinamitzar les compres durant esta campanya nadalenca, com són les caixes de disseny de “Regala Morella”.

Pel que fa als reconeixements, el premi al “establiment amb història”, va recaure en Casa Milloro, el de “disseny i innovació”, en Mobles Ernest, el de “empresa emprenedora”, en el Faixero, i el de “esforç i dedicació”, en José Ferrer, del Mesón del Pastor.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, va felicitar als premiats i els va agrair el treball que continuen prestant després de tants anys de dedicació en els seus respectius establiments. A més, assenyalava que “hem de sumar esforços, des de l’ajuntament als xicotets comerços, perquè és fonamental que els nostres esforços s’unisquen per a continuar millorant la ciutat i oferir el millor de nosaltres als veïns i veïnes i a aquelles persones que ens visiten”. Per això, afegia que “si cada un de nosaltres millorem dia rere dia, millorarem tot el nostre conjunt”. Així, també apuntava que “d’esta situació tan difícil en la que ens trobem, només eixirem avant amb esforç, treball, unió i la voluntat de ser cada dia millors”.

A més, en l’acte també es va recordar la innovació i modernització dels comerços locals i de les seues noves iniciatives. Entre elles, destaca el “Regala Morella”, que són una caixes de 20, 30, 50 i 95 euros, que es poden canviar per més de 200 productes o experiències gastronòmiques i turístiques, en més de 70 establiments de la localitat.

L’acte va comptar amb la participació d’Ana Querol, en representació de Comunicació dels Ports, i de Maria José Guimerà, vicepresidenta de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Assetmico), que són les entitats organitzadores d’estos premis anuals.

Whatsapp Telegram