lunes, 17 de enero, 2022  |  
Tot preparat a Morella per a donar la benvinguda al 2020 Tot preparat a Morella per a donar la benvinguda al 2020

- 30 diciembre, 2019 -

Una gran festa a l’Espai Firal i la tradicional cursa Sant Silvestre són les principals activitats del 31 de desembre del 2019 Tot preparat a Morella per a donar la benvinguda al 2020

Aquesta nit, Capella de Ministrers oferirà el concert Música de Nadal del Renaixement a la Basílica Arxiprestal

Castellón Información

2019-12-31 Festa de Cap d'AnyMorella ho té tot preparat per acomiadar l’any 2019 i donar la benvinguda el 2020 amb la gran Festa de Cap d’Any a l’Espai Firal. El pavelló obrirà les portes a les 1.30 hores amb l’actuació de l’orquestra Monkey i la macrodiscomòbil Ado García. L’últim dia de l’any és una data molt important a la ciutat a causa de la gran quantitat de visitants que rep. Així, Morella repeteix aquesta festa per cinqué any consecutiu a causa de l’èxit de les edicions anteriors per albergar a tota la gent de la ciutat.

Morella és el punt de trobada de grups d’amics, amigues i visitants, els quals decideixen passar aquesta data junts. Així, els locals del centre urbà s’havien quedat menuts per albergar la multitud de persones que es reuneix a la capital dels Ports. Per tant, es va decidir obrir les portes de l’Espai Firal i acollir a totes les persones que vulguen gaudir de la festa de forma gratuïta.

La primera Tinent d’Alcalde, Judit García, ha destacat que “la Festa de Cap d’any a Morella és un gran atractiu al poble on tots i totes es reuneixen a l’Espai Firal per a donar la benvinguda a l’any nou”. Així, l’edil ha explicat que “en les quatre edicions que s’han realitzat, aquesta festa ha sigut un èxit amb molt ambient” a més, ha comentat que “durant tota la setmana hem organitzat activitats per a completar l’oferta turística i cultural de la ciutat amb concerts i visites guiades”.

Cal recordar que Morella també realitza la tradicional cursa Sant Silvestre, la qual compta cada any amb més participació per a posar el toc esportiu i humorístic a aquest dia. Així, la Sant Silvestre morellana va reunir l’any passat a quasi 300 participants amb un recorregut d’1,5 quilòmetres perquè puga participar gent de totes les edats.2019-12-30 Música de Nadal en el Renaixement Morella

També cal explicar que Morella és un referent com a destí per a celebrar el final de l’any. Cada any l’ocupació a la ciutat és elevada, a més, les reserves a hotels i cases rurals es donen des de fa diversos mesos. Així, aquestos estan quasi al 100% d’ocupació.

Música de Nadal en el Renaixement

Aquesta vesprada, Capella de Ministrers i Carles Magraner oferiran el concert Música de Nadal en el Renaixement a la Basílica Arxiprestal de Santa Maria la Major de Morella a les 20.00 hores. A més, cal recordar que aquestos organitzen cada any l’Acadèmia i Festival Internacional de Música Medieval i Renaixentista Early Music Morella, de manera que estan organitzant l’edició del 2020 que tindrà lloc entre el 17 i el 23 de juliol.

Whatsapp Telegram