martes, 24 de noviembre, 2020  |  
Moncofa inicia aquest dimarts el repartiment de mascaretes per als veïns que es desplacen a treballar Moncofa inicia aquest dimarts el repartiment de mascaretes per als veïns que es desplacen a treballar

- 20 abril, 2020 -

Cal recordar que l'Ajuntament ja va encarregar la compra amb recursos propis de 7.000 mascaretes més que arribaran a través de Diputació Moncofa inicia aquest dimarts el repartiment de mascaretes per als veïns que es desplacen a treballar

Cal recordar que l’Ajuntament ja va encarregar la compra amb recursos propis de 7.000 mascaretes més que arribaran a través de Diputació

Castellón Información

L’Ajuntament de Moncofa repartirà 1.000 mascaretes homologades FFP2 a l’eixida del municipi, carrer Segorbe, per a protegir els veïns que han d’eixir a treballar. El repartiment de les mascaretes es realitzarà els pròxims dies 21 i 22 d’abril, dimarts i dimecres, des de les 6.30 fins a les 9.30 hores, i es distribuirà una mascareta per persona a tots els veïns que isquen a treballar pel carrer situat darrere de la gasolinera.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “estem al costat dels veïns i tots els recursos de l’Ajuntament estan bolcats per a intentar protegir els nostres veïns al màxim i evitar els contagis. En este cas, és un servei que sufraguem amb recursos propis de l’Ajuntament, mantenint els criteris que ha dut a terme el Govern de considerar les persones que acudeixen al treball com a prioritàries per al lliurament de material. Moncofa s’ha quedat fora d’eixe repartiment, i ja vam dir que si el Govern no arribava amb els seus recursos a garantir eixa protecció, arribaríem des de l’Ajuntament, perquè el que prioritzem per damunt de tot és la salut dels nostres veïns”.

Més mitjans, més seguretat: la salut dels veïns és prioritària

Cal recordar que l’Ajuntament de Moncofa ja va encarregar la compra amb recursos propis de 7.000 mascaretes més que arribaran a través del servei coordinat per la Diputació, amb un cost per a les arques municipals de 16.500 euros. Compra que s’ha compaginat amb una altra per a garantir un subministrament més ràpid als veïns.
Amb esta nova iniciativa, el consistori torna a prioritzar per damunt de tot la salut dels seus veïns, tal com ha fet en haver entregat ja material de protecció als col•lectius més vulnerables, els usuaris de la Unitat de Respir i del servei de ‘Menjar a casa”.

Alós Valls, ha incidit que “no deixarem a ningú arrere en esta situació d’emergència sanitària, i continuarem actuant segons es donen les circumstàncies fins que el subministrament d’este material de protecció es regularitze en els punts de venda habituals” i “davant la falta de subministrament per les administracions superiors els ajuntaments estem treballant dur per a rectificar esta situació”.

Google+
Whatsapp Telegram