Lunes, 26 de octubre, 2020  |  
L’Ajuntament de Moncofa protesta per l’atenció al públic que es presta en l’ambulatori mèdic del municipi L’Ajuntament de Moncofa protesta per l’atenció al públic que es presta en l’ambulatori mèdic del municipi

- 11 septiembre, 2020 -

L'alcalde ha sol·licitat una reunió amb el gerent del Departament de Salut de l'Hospital La Plana i la cap de la Zona Bàsica... L’Ajuntament de Moncofa protesta per l’atenció al públic que es presta en l’ambulatori mèdic del municipi

L’alcalde ha sol·licitat una reunió amb el gerent del Departament de Salut de l’Hospital La Plana  i la cap de la Zona Bàsica de Nules

Castellón Información

L’Ajuntament de Moncofa protesta per l’atenció al públic que es presta en l’ambulatori mèdic del municipi. Així, l’alcalde, Wences Alós Valls, ha sol·licitat una reunió amb el gerent del Departament de Salut de l’Hospital La Plana, Miguel Rovira, i la cap de la Zona Bàsica de Nules, Maria Dolores Mechó, per a presentar-los les constants queixes que rep l’Ajuntament per la mala atenció al públic en la recepció de l’ambulatori local, unes instal·lacions que gestiona la Conselleria de Sanitat com a única administració competent en matèria de sanitat.

Alós Valls ha explicat que “des de l’Ajuntament ja ens vam reunir amb els representants de la Conselleria fa tres anys per este mateix tema i en tot este temps no ha canviat res. Des de llavors hem estat traslladant constantment les queixes continuades que ens arriben. Demanem que se solucione este problema d’una vegada perquè cap ciutadà mereix este mal tracte per part de l’Administració, en cap servei, i menys encara en el cas de la sanitat”.

I és que, segons ha indicat l’alcalde, les queixes que rep l’Ajuntament de Moncofa pel tracte que dispensen alguns de l’administració de l’ambulatori són contínues i, encara que la gran majoria es tramiten en el centre mèdic, també hi ha un gran nombre que es presenten a l’ajuntament, a causa de les reticències que mostren els propis zeladors a recollir-les.

“Aquestes reclamacions expressen queixes sobre una mala atenció, males maneres i mal tracte als pacients, especialment a les persones més majors que són especialment vulnerables. L’Ajuntament de Moncofa no es fa el sord respecte d’estes queixes com sí que sembla fer la

Generalitat, i per descomptat que no cessarem fins que este greu problema se solucione”.

Des de l’Ajuntament també es lamenta que el gran esforç que realitzen tots els sanitaris en l’actual lluita contra el COVID-19 es veja entelat pel tracte que algunes administratives donen als pacients.

Per a la regidora de Sanitat, Mari Carmen Ferri, “la situació no ha millorat, volem que la Generalitat ens escolte i resolga el problema. Perquè si sempre és important la millor atenció en la nostra sanitat pública, més ho és especialment en esta situació tan greu que estem vivint davant la covid-19, en què qualsevol descuit pot ser letal”.

Intensifiquen la neteja de la xarxa de séquies

L’Ajuntament de Moncofa ha intensificat en les últimes setmanes els treballs de neteja de la xarxa de séquies del municipi, així com dels marges dels camins rurals per a previndre els efectes de les pluges torrencials. Així, el consistori ha prioritzat les labors de neteja amb més de 40 treballadors que han fet estos treballs en el camp amb l’objectiu de tindre les infraestructures de desaigüe en un òptim estat per a previndre possibles inundacions.

El regidor d´Agricultura José María Andrés, ha explicat que “treballem per a minimitzar qualsevol risc que es puga derivar de les pluges torrencials habituals durant la tardor en el nostre territori. Amb això, i des de la responsabilitat, volem mantindre fora de perill els nostres camps i la seguretat dels veïns de Moncofa”.

Cal tindre en compte que el compromís de l’Ajuntament de Moncofa amb l’agricultura del municipi li porta a mantindre una contínua activitat en la regidoria de l’àrea, tal com ha incidit Andrés. “Moncofa és un municipi agricultor, i des d’este equip de govern som molt conscients d’això. Així, destinem tots els nostres recursos a ajudar el camp i a previndre els riscos que d’estes inclemències meteorològiques es puguen derivar, cuidant les infraestructures hídriques en el millor estat possible”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *