viernes, 18 de junio, 2021  |  
Moncofa prepara una nodrida programació per a conscienciar sobre la violència de gènere Moncofa prepara una nodrida programació per a conscienciar sobre la violència de gènere

- 21 noviembre, 2019 -

Des de l'any 2003 i fins a l'any 2019 han sigut assassinades per violència de gènere més de 1000 dones Moncofa prepara una nodrida programació per a conscienciar sobre la violència de gènere

Des de l’any 2003 i fins a l’any 2019 han sigut assassinades per violència de gènere més de 1000 dones

Castellón Información

La Regidoria d’Igualtat de Moncofa enguany, al costat de l’associació Dones de Moncofa Carmen de Burgos, organitza diferents actes per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que se celebra el dia 25 de novembre.

“No oblidem que des de l’any 2003, en el qual es van començar a realitzar estadístiques, fins a l’any 2019 han sigut assassinades per violència de gènere més de 1000 dones, i enguany s’han registrat 45 víctimes, a més de molts xiquets que s’han quedat orfes”, afirma la regidora d’Igualtat, Lola Alós.

Davant d’estes dades, la Regidoria d’Igualtat fa anys que organitza una programació amb l’objectiu de sensibilitzar i intentar frenar la violència de gènere. Programació que s’uneix a diferents activitats que es realitzen al llarg de tot l’any. Així, el dia 22 divendres, a les 18.00 hores tindrà lloc una conferencia col•loqui a càrrec de l’equip de prevenció en violència masclista i sensibilització del Centre Dona Rural de Sant Mateu, i el dia 25, el contacontes “Les meues dues mamàs mòmies”, a càrrec de l’empresa Rebombori Cultural a la Casa de la Cultura, a les 15.30 h.

Whatsapp Telegram