Noticias Castellón
jueves, 28 de septiembre del 2023 | Última actualización: 13:11

Moncofa neteja séquies i camins per millorar l’evacuació de la pluja i previndre la proliferació de mosquits

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

Durant dos setmanes es reforça la labor desenvolupada pels empleats de l’atur agrari durant els mesos estivals

La maquinària de la Diputació de Castelló està reforçant les tasques que ja realitza l’Ajuntament de Moncofa en la neteja i condicionament de camins i séquies.

El regidor d’Agricultura, Francisco Alemany Sales, ha assenyalat que “ens està sent molt útil ja que serveix per a complementar el treball que hem realitzat en els últims dos mesos amb els treballadors i treballadores del conegut com a Pla Agrari”.

La maquinària permet aprofundir en la neteja de les séquies i les vores dels camins. Durant tot l’estiu, segons ha indicat Alemany, “ens esforcem a mantindre netes séquies i marges amb l’objectiu de permetre la correcta evacuació de l’aigua en episodis de fortes precipitacions. Moncofa té un terme municipal molt pla i és molt important que els sistemes de drenatge estiguen nets”.

A més a més, l’acció de la maquinària i les brigades de l’atur agrari permeten previndre que s’acumule aigua en séquies i altres punts del terme municipal. “D’esta manera també contribuïm a evitar que es reproduïsquen els mosquits”, ha apuntat Francisco Alemany Sales.

L’edil ha agraït l’esforç que es realitza des de la Diputació per a dotar els municipis amb esta maquinària que, si la contracta el consistori, suposaria una càrrega afegida a les arques municipals.