miércoles, 25 de noviembre, 2020  |  
Moncofa habilita el servei de cita prèvia per a oferir la millor atenció  als veïns i veïnes Moncofa habilita el servei de cita prèvia per a oferir la millor atenció  als veïns i veïnes

- 29 junio, 2020 -

L'alcalde explica que ''aquest nou servei naix per evitar aglomeracions i ser eficients'' Moncofa habilita el servei de cita prèvia per a oferir la millor atenció  als veïns i veïnes

L’alcalde explica que »aquest nou servei naix per evitar aglomeracions i ser eficients»

Castellón Información

L’Ajuntament de Moncofa ha habilitat el nou servei de cita prèvia per a oferir la millor atenció ciutadana. La forma en què el ciutadà pot sol·licitar la cita pot ser telemàtica, telefònica o presencial. Així mateix eixa cita es pot dur a terme en qualsevol d’eixos tres canals: via Internet, per telèfon o de manera presencial en les oficines de l’Ajuntament.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “este nou servei naix per a millorar l’atenció als nostres veïns ateses les circumstàncies de màxima prevenció. Amb la cita prèvia evitem aglomeracions de persones en les oficines i guanyem en eficiència, perquè reduirem al màxim els temps d’espera i adaptem el servei a les necessitats dels usuaris”.

És important assenyalar que només es podrà accedir presencialment als serveis municipals amb cita prèvia, i que els ciutadans que es presenten en les oficines d’atenció al públic sense cita prèvia hauran de sol·licitar-la en funció de la disponibilitat de dia/hora existent.

Google+
Whatsapp Telegram