Noticias Castellón
domingo, 26 de junio del 2022 | Última actualización: 19:13

Moncofa tornarà a tindre servei de bus a Castelló i València gràcies a la pressió de l’Ajuntament

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 44 segundos

Noticias Relacionadas

El Consistori es lamenta que encara s’haja d’esperar un any a poder restablir el servei, més encara tenint en compte que les concessions estran caducades

Castellón Información

L’Ajuntament de Moncofa ha reclamat hui a la Generalitat que restablisca els serveis d’autobús previs a la pandèmia. L’alcalde, Wences Alós Valls, i la regidora de mobilitat, Mari Carmen Ferri, han fet hui esta sol•licitud durant la reunió telemàtica que ha mantingut amb la directora territorial de Transport, Roser Obrer Marco.

Wences Alós Valls ha sol•licitat en esta reunió “que es restablisca la freqüència d’autobusos prèvia a la pandèmia, perquè el servei amb el poble està reduït a mínims. Només hi ha un autobús per a anar a València, i si vas en eixe autobús no pots tornar ací. A més, el servei a Castelló i a l’hospital de Vila-real és molt molt deficient.”

Per part de la Generalitat s’ha reconegut que les concessions d’estes línies es troben vençudes i la nova concessió en procés de traure a licitació. I encara que això és una bona notícia no acaba de ser-ho ja que els terminis en què es treballen són d’aproximadament un any.

Per part de l’Ajuntament es lamenta que “encara s’haja d’esperar un any a poder restablir el servei, més encara tenint en compte que les concessions es troben caducades des d’anys abans de la pandèmia”. És per això que enguany es tornarà a posar en marxa la línia Platges de Moncofa i s’estudiaran diferents possibilitats per a ampliar el servei.
Moncofa ja paga la connexió entre la platja, el poble i l’estació de RENFE.

Cal recordar que l’Ajuntament de Moncofa posa en marxa des de fa diversos estius una línia d’autobusos denominada Platges de Moncofa perquè uneix les platges de Moncofa i l’estació de tren, línia que prestava el servei en dissabte, amb una freqüència aproximada d’una hora entre els dos sentits.