lunes, 17 de enero, 2022  |  
Vila-real estudia destinar El Molí a un hotel amb spa, però ara servirà als hostalers per a esdeveniments Vila-real estudia destinar El Molí a un hotel amb spa, però ara servirà als hostalers per a esdeveniments

- 10 junio, 2020 -

Benlloch explica que és una idea a llarg termini, però que ara mateix el més important és afavorir l'economia local Vila-real estudia destinar El Molí a un hotel amb spa, però ara servirà als hostalers per a esdeveniments

Benlloch explica que és una idea a llarg termini, però que ara mateix el més important és afavorir l’economia local

Rafa Mezquita//Castellón Información

Vila-real estudia destinar el Centre de Congressos del Molí que ara ocupava un restaurant al seu ús com a hotel i alberg en un futur no gaire llunyà. Així ho ha confirmat aquest dimecres l’alcalde, José Benlloch, en una entrevista a Ràdio Vila-real.

L’anterior proveïdor, Francisco Navarro, que també regentava el ‘chill out‘ situat al costat de la piscina del Termet, ho ha hagut de deixar per motius personals. L’ajuntament li ha comprat el material que aquest havia adquirit en els últims anys. També cal esmentar que el consistori va comprar en 2012 la carpa adjacent al restaurant situat en l’Ermita de la Mare de Déu de Gràcia.

Referent a això, Benlloch considera que en aquest espai “pot haver-hi vida si se li treu profit, però és antic i necessita inversió i reformes”, ha insistit.

De totes maneres, la idea d’hotel amb spa situada en ple Paratge Natural de la Desembocadura del Riu Millars, serà de cara a un llarg termini.

Afavorir l’economia local

De moment amb la crisi del coronavirus, l’alcalde preveu oferir el restaurant en format de llogar. “La crisi ha afectat molt a la restauració local per la qual cosa és important que nosaltres els donem suport, per això els hostalers disposaran d’aquest local més gran per si tenen algun congrés, comunió i noces, amb el simple pagament d’un lloguer al consistori per al dia indicat per si necessiten més espai que en els seus restaurants”.

De moment “aquesta serà la filosofia en un moment de canvis”, per tant, l’hotel haurà d’esperar almenys fins que la crisi del coronavirus i l’economia local es recupere.

 

Whatsapp Telegram