Noticias Castellón
domingo, 26 de junio del 2022 | Última actualización: 18:03

El PP d’Almassora lamenta que l’Ajuntament encara no tinga clar que instal·larà el mobiliari del Regina Violant

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 4 segundos

Noticias Relacionadas

El PP lamenta que escolares i docents paguen la descoordinació entre els dos ajuntaments i Conselleria, i demana solucions a necessitats conegudes al juny

Castellón Información

Ni PSPV ni Compromís, els dos partits que governen en paral•lel Almassora, saben qui es farà càrrec de la instal•lació del mobiliari que requereix el col•legi Regina Violant de la localitat. Aquest equipament, que ha de vestir les noves aules del centre, “ningú garanteix que arribe d’Educació, que ho habilite el consistori, que s’utilitze material del magatzem municipal o equipaments antics d’altres col•legis”, ha explicat María Tormo, regidora del PP a Almassora.

La resposta la van facilitar tots dos partits en el si de les comissions informatives del dilluns a les quals el PP va presentar una bateria de preguntes “perquè ens preocupa que les necessitats que aquest centre coneixia i va traslladar a l’ajuntament al juny, arribat el mes d’octubre seguisquen sense ser ateses”. “És la mostra més evident de desordre i desgovern que regna en l’ajuntament”, ha assenyalat la regidora.

Per al Grup Municipal del PP a Almassora “ací els qui estan perdent són els escolars i els docents que acudeixen al col•legi. Un centre que durant l’estiu hauria d’haver sigut objecte de revisió, manteniment i conservació, que hauria d’haver rebut les dotacions que exigia per a l’inici de curs i al que, lamentablement, els dos ajuntaments han passat per alt”.

Ho han fet, ha declarat Tormo, “fins al punt que són incapaços de complir les seues promeses del 31 d’agost. Estem a 4 d’octubre i malgrat que van garantir que l’11 de setembre estaria tot resolt, avui encara no hi ha instal•lada l’aula del menjador, encara no ha arribat el mobiliari, i molts escolars han renunciat al menjador fins que s’habilite l’aula que ha d’albergar el servei”.

A preguntes de Tormo, l’ajuntament va explicar que el divendres 6 d’octubre està prevista la signatura de l’acta de recepció de l’aula del menjador i el dia 10 estarà operativa. Aqueix és el seu nou compromís que esperem ara complisquen”. En tot cas, “queda per complir la seua promesa que no s’establirien tres torns de menjador i que tots els alumnes podrien accedir al servei. Esperem que així siga, perquè el que no tindria cap sentit és que els alumnes perden classes lectives perquè novament demostren que són incapaces d’habilitar els dos torns que van garantir el 31 d’agost”.