Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

Mezquita demana la implicació de la comunitat educativa en la millora de l’accessibilitat dels centres educatius

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

El regidor d’Educació ha mantigut una reunió amb el professorat i el alumnes de l’IES Francesc Ribalta

Castellon Información

El regidor d’Educació i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló de la Plana ha mantingut una reunió amb professorat i alumnat del cicle d’Atenció a les Persones en Situació de Dependència de l’IES Francesc Ribalta de Castelló per a analitzar el detallat informe d’accessibilitat en el centre elaborat pels i les pròpies estudiants.

La trobada propiciada per l’Oficina de Vida Independent ‘Sole Arnau Ripollés’ de Castelló (OVI) hi va comptar amb la presència del seu coordinador, Benito Pérez Agüera.

L’edil va destacar la importància de la implicació de la comunitat educativa en la millora de l’accessibilitat dels centres educatius i ha subratllat les inversions i millores realitzades durant els darrers mandats en la millora de l’accessibilitat -instal·lació d’ascensors, construcció de centres més accessibles…- en els últims anys.

Per part seua, Benito Pérez Agüera, coordinador de la OVI ha subratllat la labor formativa i de conscienciació que es realitza en els cicles formatius del Ribalta perquè els professionals del futur adquirisquen una mirada inclusiva i crítica repecte a la diversitat funcional i l’accessibilitat.