Noticias Castellón
viernes, 02 de diciembre del 2022 | Última actualización: 17:02

Més de 22.600 euros per a l'Escoleta de Nadal a Almassora

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

Les empreses interessades a adjudicar-se tots dos serveis tenen de termini fins al 18 de novembre per a presentar les seues ofertes

El departament de Contractació de l'Ajuntament d'Almassora ha tret a licitació els serveis de l'Escola de Nadal i Pasqua per 22.695,52 euros. Les empreses interessades a adjudicar-se tots dos serveis tenen de termini fins al 18 de novembre per a presentar les seues ofertes. L'Escola de Nadal comptarà amb una duració de 10 dies, mentre que la de Pasqua aconseguirà els quatre dies, ambdues estan dirigides per a menors del municipi amb una edat compresa entre els tres i els 12 anys.

El consistori busca amb aquesta decisió oferir un servei que millore la conciliació familiar i laboral en unes dates assenyalades per la festivitat dels menors en el seu calendari escolar lectiu. A més, l'equip de govern, al costat de l'àrea de Servei a les Persones de l'Ajuntament, ha inclòs en el plec de condicions del contracte que la signatura responsable cobrisca les necessitats dels menors que requerisquen atencions educatives especials per a no excloure a cap possible participant.

L'empresa adjudicatària haurà de prestar el servei de guàrdia als menors amb la realització d'activitats d'oci i temps lliure per a xicotets compresos entre els tres i els 12 anys. L'Ajuntament oferirà a les famílies l'Escola de Nadal amb 10 dies de duració d'una banda, i d'altra banda, l'Escola de Pasqua amb quatre dies de servei durant l'any que ve. Com cada edició, les famílies interessades a participar hauran de sol·licitar la seua plaça a través del Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC).

D'aquesta manera, el plec de clausules tècniques del contracte recull que el personal contractat per la companyia responsable del servei haurà de comptar amb alguna de les següents titulacions: educació infantil, tècnica/o en activitats socioculturals, tècnica/o en animació socioesportiva, monitor/a d'oci i temps lliure o be auxiliar de guarderia. La signatura haurà de presentar a l'Ajuntament un llistat amb el personal adscrit al servei abans d'iniciar la feina.

Finalment, la regidora d'Educació, Raquel Barberá, ha declarat que “sabem que les festivitats de Nadal i Pasqua són dates assenyalades per a les famílies i que moltes vegades precisen d'aquesta mena de serveis per a la seua correcta conciliació ja que els menors compten amb diversos dies sense col·legi”. “Esperem que la futura empresa adjudicatària complisca amb les expectatives tant per Nadal com per Pasqua”, ha apuntat l'edil.