Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

El Mercat de Proximitat de Torreblanca es trasllada al nucli marítim a l’estiu fins a principis de setembre 

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 4 segundos

Noticias Relacionadas

Aquest servei ofereix producte local de temporada conreat en el municipi i se celebra els divendres a la vesprada a la zona de Les Moreres

Castellón Información

Torreblanca ha traslladat el Mercat de Proximitat al nucli marítim amb la finalitat de proveir i donar a conèixer el producte local tant als veïns com als turistes que durant els mesos d’estiu freqüenten les platges.

Aquest mercat, en el qual els agricultors locals ofereixen fruites i verdures de temporada

conreades en la localitat, té lloc a la zona de Les Moreres els divendres a partir de les 18 hores i donarà servei fins a principis de setembre, mentre que en la població continua celebrant-se els dimarts.

Al voltant de 6 llocs conformen el mercat de proximitat a la platja, espai en el qual el públic pot trobar productes Km 0 sota la marca Prat. A més, també s’han programat diferents esdeveniments com showcookings per a la seva dinamització.

El regidor d’Agricultura, Carlos Garcia, ha explicat que ‘cada any són més els turistes que s’acosten al mercat de proximitat de la platja a la recerca de productes frescos i de qualitat, per la qual cosa aquest és un clar indicador que estem aconseguint posar en valor les bondats del producte local’.