Sábado, 11 de julio, 2020  |  
Marzà intercanvia experiències educatives amb el seu homòleg català Josep Bargalló Marzà intercanvia experiències educatives amb el seu homòleg català Josep Bargalló

- 21 noviembre, 2019 -

Una representació dels departaments d'Educació d'ambdues comunitats autònomes s'ha reunit a Castelló Marzà intercanvia experiències educatives amb el seu homòleg català Josep Bargalló

Una representació dels departaments d’Educació d’ambdues comunitats autònomes s’ha reunit a Castelló

Castellón Información

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, s’ha reunit a la Casa dels Caragols de Castelló amb el seu homòleg de Catalunya, Josep Bargalló, per a compartir experiències sobre la realitat educativa d’ambdues comunitats autònomes, especialment les referides al foment de la inclusió educativa en innovació, la coeducació i les maneres de potenciar la Formació Professional connectada al teixit productiu.

A la trobada també han assistit el secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional de la Generalitat Valenciana, Miquel Soler i el secretari de Polítiques Educatives de la Generalitat de Catalunya, Carles Martínez.

Pel que fa a la Formació Professional s’ha valorat treballar conjuntament en una planificació coherent i coordinada de l’oferta de cicles formatius als instituts de les zones pròximes del nord de Castelló i les terres de l’Ebre per compaginar i coordinar l’oferta d’FP i afavorir les necessitats formatives al model productiu. D’aquesta manera es pot garantir una major eficiència de recursos i diversitat de formació en matèria de Formació Professional connectada al teixit productiu concret de cada zona.

En aquest sentit, així com a la Taula de Sénia es fan propostes conjuntes d’infraestructures i desenvolupament econòmic d’ajuntaments de les tres comunitats autònomes vinculades, es vol estudiar la possibilitat d’afegir propostes conjuntes de planificació de Formació Professional en aquest context.

La trobada forma part de diferents reunions que està mantenint Educació de la Generalitat amb departaments d’educació d’altres autonomies, com és el cas de la reunió la setmana passada amb Aragó.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *