sábado, 23 de octubre, 2021  |  
La Marxa a Peu per les Ermites de Castelló obre el seu plaç d’inscripció el proper dilluns La Marxa a Peu per les Ermites de Castelló obre el seu plaç d’inscripció el proper dilluns

- 30 septiembre, 2018 -

S’ha disposat un servei gratuït d’autobusos per a transportar els caminants fins a tres punts de la ciutat en acabar l'itinerari La Marxa a Peu per les Ermites de Castelló obre el seu plaç d’inscripció el proper dilluns

S’ha disposat un servei gratuït d’autobusos per a transportar els caminants fins a tres punts de la ciutat en acabar l’itinerari

Castellón Información

La tradicional Marxa a Peu per les Ermites “Miquel Soler i Barberà” es celebrarà el dissabte 20 d’octubre. Aquells interessats en participar s’han d’inscriure a partir del proper dilluns, 1 d’octubre, a l’Àrea de Regidors de l’Ajuntament (planta baixa, de 9.00 a 14.00 hores) o a les oficines del Patronat d’Esports. El període d’inscripció es tancarà quan s’arribe a la quantitat de 900 caminants o el dia 18 d’octubre. El preu és de 3,05 euros i inclou l’avituallament i una braga de coll.

Cal recordar que no es tracta d’una activitat competitiva, sinó que el que es pretén és fer un trajecte senzill i pausat, a l’abast de tots. El recorregut és de 21 kilòmetres i existeix la possibilitat d’incorporar-se a la marxa en qualsevol punt del camí.

A les set del matí es sortirà des de la Plaça Major. Després de passar per Sant Nicolau, a les 8.30 s’oferirà “figa i dosset” a l’ermita de Sant Francesc. Un hora després els participants arribaran a l’ermita de la Magdalena, on es lliurarà una cinteta commemorativa que, a més, donarà accés preferencial a la paella del migdia.

Després d’una parada a l’ermita de Sant Roc de Canet, es calcula que la comitiva arribarà a la basílica de la Mare de Déu del Lledó a les 11.35 hores. El recorregut continua per l’ermita de Sant Isidre i Sant Pere de Censal i, després, recorrent el camí Vell de la Mar fins a Sant Josep de Censal. A les 13.45 es preveu l’arribada a l’ermita de Sant Jaume de Fadrell, on s’oferirà paella i actuaran la Rondalla Primer de Maig i Els Llauradors.

A més, s’ha disposat un servei gratuït d’autobusos per a transportar els caminants fins a tres punts de la ciutat: plaça Fadrell, plaça Maria Agustina i La Farola, des de les 14.00 fins a les 17.00 hores.

Whatsapp Telegram