Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Marta Barrachina: “Andalusia marca el camí cap a la moderació, la gestió i l'eficiència que necessiten els castellonencs”

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 33 segundos

Noticias Relacionadas

La presidenta provincial del PP afirma que la millor manera de celebrar els resultats és “continuar treballant a peu de carrer"

La presidenta provincial del Partit Popular (PP) de Castelló, Marta Barrachina, felicita el líder del PP a Andalusia, Juanma Moreno, pels resultats històrics que ha obtingut el Partit Popular en aquesta comunitat autònoma i que li permeten revalidar amb majoria absoluta un mandat al qual va arribar fa quatre anys. “Els resultats de les eleccions a Andalusia permetran consolidar el canvi cap a la moderació, la gestió i l'eficiència a la província de Castelló, tal com reclamen els castellonencs”, ha subratllat la presidenta provincial del PPCS.

Marta Barrachina assegura que “la millor manera de celebrar els resultats és, des de la humilitat, continuar treballant a peu de carrer per a conéixer els problemes de la societat des de l'escolta activa de la ciutadania per a poder impulsar polítiques que activen d'una vegada per sempre la recuperació econòmica”.

“Els castellonencs, igual que els andalusos, estan cansats que els esmenten i que no es resolguen els seus problemes i s'ha demostrat que l'únic partit que és capaç de plantejar les solucions i garantir el progrés i l'estabilitat que necessita la societat és el Partit Popular”, enalteix Marta Barrachina.

“El PP centra el seu programa en l'economia i la generació d'ocupació, en la recuperació de la sanitat i l'educació, en l'impuls que requereix l'atenció a dependents i majors, així com en l'eficiència de l'administració”, afirma Marta Barrachina. “La província de Castelló se sumarà al canvi que ha impulsat el PP a Andalusia, i el farem amb els projectes que requereix la societat, des del treball constant i l'esforç continu per millorar”, afig la presidenta provincial del Partit Popular de Castelló.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí