Noticias Castellón
lunes, 06 de febrero del 2023 | Última actualización: 20:12

Mario García alerta que l'Ajuntament de Nules tanca l'any amb més de 140.000 euros en factures "en el caixó"

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 49 segundos

Noticias Relacionadas

Mario García (PP) reclama rigor i control per a evitar el balafiament que ja ha provocat que el Consell intervenga y bloquege més de 840.000 euros

Castellón Información

El 'pacte de la despesa' de Nules ha tancat 2018 amb 141.275,19 euros en el calaix. L'operació de crèdits per a pagar les factures pendents va ser un dels punts que l'alcalde va presentar a l'últim ple de l'any amb l'objectiu de pagar els deutes d'una coalició de partits “que han demostrat ser experts a malgastar i incapaços d'administrar una hisenda pública”.

Les factures en el calaix “demostren un any més la falta de planificació i absolut descontrol d'un pacte que malgasta i no inverteix”, ha assenyalat Mario García, regidor i portaveu del PP a Nules. “Els qui es van repartir els despatxos del consistori es dediquen a balafiar i després, si poden, paguen”.

Una política econòmica que ha provocat la intervenció del Consell en l'administració dels fons públics de Nules “fins al punt que ens han bloquejat més de 840.000 euros perquè són incapaços de posar límits al balafiament dels fons públics”.

Des del PP, Mario García reclama “rigor i control dels diners públics”. “En 2018 han sigut més de 140.000 euros els que s'han hagut de pagar de forma extraordinària perquè eren despeses que no estaven contemplats però que així i tot l'alcalde i els seus socis van decidir assumir”. En 2019, ha continuat García, “el Consell ens ha bloquejat part dels comptes per a garantir que Nules no acaba en fallida”.

“Desitgem que aquest exercici aquesta coalició de partits que són experts a gastar i als quals mai se'ls troba per a treballar, posen límits al seu desmesura”. En opinió del portaveu del PP, “la nostra localitat no mereix un pacte que solament es preocupa si es fes fotos, vídeos i vendre titulars. Perquè aqueix desig de protagonisme ho paguen tots els veïns de les seues butxaques mentre els carrers estan bruts, els parcs desatesos i els impostos, en lloc de baixar, no paren de pujar. A costa de Nules”.