Noticias Castellón
domingo, 03 de julio del 2022 | Última actualización: 10:54

La ‘Mare de Déu de Gràcia’ baixa al poble per a ser venerada durant els deu dies de festes

Tiempo de Lectura: 1 minutos

Noticias Relacionadas

Després a la plaça de la Vila ha tingut lloc el liurament de la Clau de la Festa i la Crida, càrrec d’Eugenia Gordo Casañ, de Creu Roja Vila-real

Castellón Información

La ‘Moreneta’ ix de la seua ermita amb motiu de les festes en el seu honor, des d’on ha sigut traslladada fins a l‘església Arxiprestal per a ser venerada durant els 10 dies de festes patronals. El trasllat de la imatge de la Mare de Déu des’ha realitzat complint les mesures i protocols de prevenció per la pandèmia. Les autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde, José Benlloch, corporació, representants del clero, reines de 2019 i 2022, Carmen Rubert i María Carmona, i dames, han rebut a la patrona davant del col·legi Carmelites i l’han acompanyada fins l’església Arxiprestal.

Posteriorment, a la plaça de la Vila ha tingut lloc el tradicional lliurament de la Clau de la Festa i la Crida a la Festa, que enguany ha sigut a càrrec d’Eugenia Gordo Casañ, de Creu Roja Vila-real, en homenatge a totes les persones i entitats que han lluitat per combatre la pandèmia.