Noticias Castellón
viernes, 27 de enero del 2023 | Última actualización: 22:27

Marco augura un 2023 en el que Castelló continuarà el seu procés de transformació cap a una ciutat més social, sostenible i emprenedora

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 51 segundos

Noticias Relacionadas

Marco també ha recordat "la finestra d'oportunitat que representa Europa, que ens ha permés des de 2015 transformar la ciutat i impulsar projectes valorats en uns 70 milions d'euros"

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha afirmat que la ciutat afronta el 2023 amb el repte de "continuar transformant-se i seguir avançant per a oferir oportunitats de futur per als nostres veïns i veïnes". "En 2023, Castelló continuarà sent la ciutat amable, acollidora, innovadora i emprenedora que és, amb un teixit econòmic fort i sòlid i una ciutadania preparada, capaç de fer front a qualsevol desafiament", ha apuntat. "Un 2023 per al qual com a alcaldessa de Castelló trasllade els meus millors desitjos als veïns i veïnes", ha assegurat.

"Espere que 2023 siga un any d'alegria, d'il·lusió i d'esperança, però sobretot, un any de tranquil·litat per a les famílies i les empreses després d'uns anys que han estat marcats per successives crisis, primer per la pandèmia i després per la guerra a Ucraïna, amb l'encariment dels preus", ha afirmat l'alcaldessa. "Hi ha indicadors positius en aquest 2022 com l'evolució de l'ocupació, amb les xifres més baixes d'atur des de fa tretze anys, o la creació de noves empreses a la ciutat", ha detallat.

Ayuntamiento de Castellon 2020
Les modificacions del nou articulat de l'ordenança han sigut aprovades aquest dijous per la Junta de Govern Local.

En aquesta línia, l'alcaldessa ha posat l'accent "en els pressupostos municipals per a 2023 aprovats aquesta mateixa setmana, que donen cobertura social als i les castellonenques i que ens permeten avançar en un Castelló més social, sostenible i emprenedor". Marco també ha fet balanç de la gestió en 2022, "que ens ajuda a mirar amb optimisme al 2023". En aquest sentit, ha apuntat "l'eixida del Pla d'Ajust, que ens permet tindre més llibertat per a encarar inversions" i "l'aprovació del nou Pla General, que és l'eina urbanística bàsica perquè la ciutat puga créixer de manera sostenible i respectuosa amb l'entorn". Marco, a més, també ha recordat "la finestra d'oportunitat per a Castelló que representa Europa, que ens ha permés des de 2015 transformar la ciutat i impulsar projectes valorats en uns 70 milions d'euros".