jueves, 24 de junio, 2021  |  
El jove exporter vila-realenc del Villarreal B, Marc Vidal, fitxa pel filial del Betis fins a juny de 2024 El jove exporter vila-realenc del Villarreal B, Marc Vidal, fitxa pel filial del Betis fins a juny de 2024

- 10 junio, 2021 -

Anuncia que busca nous reptes a partir d'aquesta pròxima temporada (2021-22), després d'estar tota la seua carrera esportiva en l'entitat de la Plana El jove exporter vila-realenc del Villarreal B, Marc Vidal, fitxa pel filial del Betis fins a juny de 2024
Anuncia que busca nous reptes a partir d’aquesta pròxima temporada (2021-22), després d’estar tota la seua carrera esportiva en l’entitat de la Plana

Andreu Pérez / Castellón Información

El ja exporter del Villarreal CF ‘B’, Marc Vidal, s’incorporarà a les files del Betis Deportivo, filial del Real Betis. Després de desvincular-se del club groguet el passat 1 de juny, el jugador nascut a Vila-real ha firmat amb el club andalús fins a 2024 buscant “nous reptes” tal com va afirmar a la carta d’acomiadament publicada al seu Instagram personal.

Marc Vidal és el primer jugador del planter en anunciar que no seguirà a les files del club groguet. Així, s’espera una bona reestructuració del filial per a la pròxima temporada 2021-2022 a la nova categoria. El tècnic Miguel Álvarez continuarà al front de l’equip per cinquena campanya consecutiva.

El porter jugarà en el Grup II de la Primera Divisió RFEF, tercera categoria del futbol nacional, on coincidirà amb el seu exequip, Villarreal B, i també amb el CD Castellón. El Betis ha destacat al seu comunicat la rapidesa i agilitat del porter i el gran joc de peus.

Després de 15 anys a les categories inferiors del Villarreal CF, el porter ha “pres la decisió més difícil fins al dia d’avui” de desvincular-se del club de la seua vida. Vidal no ha volgut anar-se’n sense acomiadar-se tant del club com dels aficionats, assegurant que “sempre vaig a ser un groguet més”.

El porter de 21 anys buscarà recuperar les sensacions al filial verd-i-blanc, després d’una temporada sense ser titular al club castellonenc i buscar el protagonisme que sí que tenia en les temporades passades defenent la porteria grogueta.

Whatsapp Telegram