martes, 19 de enero, 2021  |  

- 5 diciembre, 2020 -

L'alumni de Psicologia Martín Sánchez-Gómez oferirà durant la sessió coneixements i eines amb aval científic i acadèmic

L’alumni de Psicologia Martín Sánchez-Gómez oferirà durant la sessió coneixements i eines amb aval científic i acadèmic

Castellón Información

El programa d’antic alumnat de la Universitat Jaume I, AlumniSAUJI, ha organitzat el dia 17 de desembre a les 18 hores, a través de la plataforma GoogleMeet, el taller en línia «Nadal en la distància, com vèncer la nostàlgia».

Aquest taller s’engloba dins de la sèrie de webinars gratuïts que realitza AlumniSAUJI on es combina l’experiència d’antic alumnat de la Universitat Jaume I amb espais virtuals on compartir experiències i generar sinèrgies professionals entre els assistents.

En aquesta ocasió, les emocions centraran el taller. A les portes d’una nova època nadalenca, la situació sanitària actual augura unes celebracions molt diferents de les habituals. Tot i ser dates de retrobaments amb familiars i amics al voltant d’una taula on gaudir de plats tradicionals i animades converses, la COVID-19 obligarà a reduir aquestes reunions a la mínima expressió i resulta necessari gestionar aquest torrent d’emocions en unes dates tan significatives.

L’alumni de Psicologia Martín Sánchez-Gómez, professor, investigador i coordinador del Màster en Intel·ligència Emocional i Coaching de l’UJI, oferirà durant la sessió coneixements i eines amb aval científic i acadèmic, que permetran els assistents treballar les seues pròpies emocions, especialment en aquests temps tan complexos i canviants marcats per les trobades o absències familiars.

La inscripció al taller és gratuïta i ja està oberta per als membres AlumniSAUJI Premium i l’estudiantat de grau.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

 

 

 

 

Google+
Whatsapp Telegram