Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
miércoles, 29 de marzo del 2023 | Última actualización: 23:21

Advertisement
Advertisement

L’UJI inaugura L’Escola de Formació Esportiva amb un cicle de conferències sobre esport i vida sana

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

La presentació tindrà lloc l’1 de febrer, a les 12.30 hores, a l’aula magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials

L’Escola de Formació Esportiva de la Universitat Jaume I inicia en febrer el primer cicle de conferències sobre esport i vida saludable, alineades amb l’objectiu d’estrényer vincles amb l’entorn social i enfortir l’oferta formativa en aquests àmbits.

El cicle s’obrirà amb el tema de la comunicació en una entitat esportiva i abordarà el cas del Villareal C.F., a càrrec del director de comunicació de l’equip de futbol, Hernán Sanz. La presentació tindrà lloc l’1 de febrer, a les 12.30 hores, a l’aula magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

L’oferta seguirà en febrer amb una ponència titulada «Entrenament psicològic, salut mental i alt rendiment esportiu: com fer-los compatibles», que presentarà el president de la Federación Española de Psicología del Deporte, David Peris Delcampo.

Per al mes de març, la periodista i coordinadora de Patrocinis i Federacions de la Dirección de Deportes de RTVE, Paloma del Río Cañadas, donarà una perspectiva històrica de la divulgació de l’esport femení als mitjans de comunicació.

El cicle de conferències es tancarà en abril amb l’entrenador del TAU Castelló i exseleccionador nacional de bàsquet, Juan Antonio Orenga, qui reflexionarà sobre la gestió d’equip en l’alta competició.

L’Escola de Formació Esportiva (ESFE) s’ha creat com a projecte formatiu amb la funció principal de coordinar tota la formació de nivell universitari que està relacionada amb l’àmbit de l’esport i la vida saludable: activitat esportiva, salut, gestió d’entitats esportives, aspectes legals, màrqueting, comunicació, etc.

Advertisement
Advertisement